Programmer

Silkeborg Regionale TV lægger stor vægt på at give seerne en relevant og spændende tv-station.

Vi søger at opretholde en varieret programsammensætning, som sikre et bredt publikum. Hos Silkeborg Regionale TV ønsker vi, at vores programmer skal være relevante og vedkommende for borgerne i vores område - en lokal tv station til et lokalt samfund. Det er også vores klare mål at dække hele region Østjylland tilfredsstillende.

Derfor vil vi også opfordre seerne til at benytte vores email og skrive ind med tips og ideer til gode programmer og indslag.

Serier

 

Nedenfor finder du nogle af vores faste serier. Flere bliver tilføjet løbende.

Fandt du ikke lige det program, du søgte, så opfordre vi til, at du kigger i vores fulde arkiv på YouTube.

Med disse udsendelser ønsker vi at gøre det nemmere og mere overskueligt for borgerne i regionen at holde sig orienteret om politisk tiltag i området.

 

Hver ugen gæster  enkeltpersoner eller repræsentanter for for-eninger med særlig interesse for regionen Jarin Bertelsen i studiet. Deltagerne i Kig Ind præsenterer deres interesser og hobbies, og vi følger dem i de sammenhænge, der har med det pågældende emne at gøre.

I "Det Gyldne Snit" kaster Bente Kallehauge sig med begejstring over kunst i alle afskygninger. Bente inviterer spændende kunstnere i studiet, tager ud på udstillinger, møder kunstnerene i deres atelier eller hvor muligheden byder sig.
Kunstprogrammer med energi og med en ny vikel på tingene.

Jarin Bertelsen byder hver uge musikere, sangere eller andre med forbindelse til show bizz indenfor i studiet til en snak om deres liv og karriere. Så hvis du har lyst til at få et lidt større indblik i de kendtes liv, så er dette lige programmet for dig.

© 2014 Silkeborg Regionale TV

  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic